We use cookies to give you the best shopping experience. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Find out more in our Learn more. Click here to accept cookies.
Op Vooraad

Handgeweven Hangmat Momposina natural dyed #1

€ 425,00
Al meer dan 20 jaar weven de beste wevers van een dorp in Colombia de mooiste hangmatten voor ons. Het met de hand inkoken van de natuurlijke stoffen en het weven van de garens in ingewikkelde weefmotieven neemt veel tijd in beslag. Deze hangmatten behoren tot ons topsegment. Wij maken deze hangmatten alleen in de comfortabele XL maat. LET OP! DIT IS EEN UNICA! Er is er maar eentje in deze kleur.

Handgeweven hangmat in een XL maat die geverfd is met natuurlijke verven. De hangmat Momoposina is helemaal met de hand gemaakt in Colombia. Deze hangmat is uniek, er zijn er geen twee identiek. Het katoen draad wordt met planten, bloemen en wortels uit de Amazone meegekookt waardoor de hangmat zijn prachtige natuurlijke kleuren krijgt. Al meer dan 20 jaar weven de beste wevers van een dorp in Colombia de mooiste hangmatten voor ons. Deze complexe weeftechnieken duren wel 2 weken voordat de hangmat klaar is. Wij maken deze hangmatten alleen in de comfortabele XL maat. Je kunt in deze hangmat heerlijk alleen liggen maar ook met zijn tweeën. De minimale ophangafstand is ongeveer 370 cm bij een hoogte van 170 cm. De stof heeft een breedte van 185cm met een lengte van 240 cm. Deze Momposina heeft een prachtige franje afwerking .

Meer informatie
Maat XL - Familie hangmat
Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Handgeweven Hangmat Momposina natural dyed #1
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top