We use cookies to give you the best shopping experience. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Find out more in our Learn more. Click here to accept cookies.
Op Vooraad

Hangmat Bossa XL

Special Price € 139,00 Regular Price € 169,00
Extra grote hangmat voor twee personen in grijs tinten geproduceerd in Brazilië. Deze hangmatten zijn belastbaar tot een gewicht van 250 kg.Wij hebben de Bossa nu ook laten weven met een macramé afwerking voor een optimale spreiding. De hangmat is voor een perfecte spreiding afgewerkt met macrame. (bij juist gebruik) Makkelijk te wassen in de wasmachine op 30 graden en gemaakt van 100% katoen.Op al onze met macrame afgewerkte hangmatten geven wij 5 jaar garantie tegen breuk
Braziliaanse Hangmat grijs in een XL maat en belastbaar tot wel 240 kg. Deze tweepersoons hangmat is extra comfortabel voor lange mensen door zijn breedte van 190 cm. U kunt deze hangmat ophangen op een afstand van 4 meter bij een minimale hoogte van 165 cm. Heeft u een grotere afstand dan kunt u dit overbruggen met touw. Deze hangmat is door zijn rustige uitstraling ook uitermate geschikt om in huis op te hangen. Wordt nu geleverd met de exclusieve macramé afwerking. Deze hangmat past perfect in de hangmat standaard Universal Familial.
Meer informatie
Maat XL - Familie hangmat
Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Hangmat Bossa XL
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top