We use cookies to give you the best shopping experience. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Find out more in our Learn more. Click here to accept cookies.
Op Vooraad

Hangmat Rainbow Large #2 Macrame The original

Special Price € 119,00 Regular Price € 149,00

Dit design is een van de kleurrijkste hangmatten in de Marañon collectie. Deze hangmat is geschikt voor één of twee personen en is gemaakt van de beste kwaliteit katoen. Ook deze hangmat is net als al onze premium hangmatten bij het ligvlak afgewerkt met zeer hoge kwaliteit macramé, die zorgt voor een optimale spreiding en samen met de 48 koorden aan elk uiteinde voor extra draagvermogen Deze kwaliteit macramé wordt nergens in Brazilie geëvenaard. De hangmat heeft een draagvermogen tot 250 kg. Deze hangmat van Maranon is 170 cm breedt en heeft een totale lengte van 400 cm. De maat van het ligvlak is 170 x2 40cm


De Rainbow hangmatten produceren wij in Brazile. Velen hebben geprobeerd deze hangmat te kopiëren, maar niemand heeft onze kwaliteit nog kunnen evenaren. De hangmat kan worden opgehangen tussen twee vaste punten zoals tussen twee bomen, muren, palen, plafonds of een combinatie daarvan, maar het is ook mogelijk om deze hangmat op te hangen in de Maranon Arc Lariks standaard. Makkelijk te wassen in de wasmachine. Deze met macrame afgewerkte hangmat van ons eigen merk heeft 5 jaar garantie bij juist gebruik!

Ook deze hangmat is net als al onze premium hangmatten bij het ligvlak afgewerkt met zeer hoge kwaliteit macramé. Deze kwaliteit macramé wordt nergens in Brazilië geëvenaard.

specificatie hangmat large

 

Meer informatie
Maat Large - Tweepersoons
Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Hangmat Rainbow Large #2 Macrame The original
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top