We use cookies to give you the best shopping experience. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Find out more in our Learn more. Click here to accept cookies.
Op Vooraad

Hangmat Tijubana Large ecru

Special Price € 99,00 Regular Price € 129,00
Hangmat Tijubana ecru in de maat large is een traditionele Braziliaanse hangmat met franje en macramé afgewerkt. Deze hangmat is een eigen productie van Marañon in Brazilië en is door zijn top kwaliteit katoen en macrame afwerking belastbaar tot wel 250kg. De Large ecru hangmat heeft een breedte van 165cm en een lengte van 4 meter. U kunt met deze hangmat met twee personen liggen en past in verschillende van onze hangmatstandaards. De Tijubana met de Arc lariks hout hangmat standaard is een mooie combinatie. Het is natuurlijk ook mogelijk om de hangmat te bevestigen met een van onze bevestigings materialen. Wij geven op deze met macrame afgewerkte hangmat 5 jaar garantie tegen breuk ( bij juist gebruik).
Deze hangmat is een eigen productie van Marañon in Brazilië en is door zijn top kwaliteit katoen en macrame afwerking Klassieke Braziliaanse hangmat, die overal te koop wordt aangeboden, maar zelden van de kwaliteit zoals wij die leveren. Belastbaar tot 250kg en dus ook prima geschikt om er met zijn tweeën in te liggen.

 

specificatie hangmat large

 

Meer informatie
Maat Large - Tweepersoons
Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Hangmat Tijubana Large ecru
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top