We use cookies to give you the best shopping experience. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Find out more in our Learn more. Click here to accept cookies.
Op Vooraad

Hangstoel LazyRezt XL Mandarine . COMPLETE SET

€ 119,00
Deze prachtige stoel zit uitermate comfortabel en kan worden opgehangen aan plafond in huis of buiten aan een tak van een boom of pergola. Ook is het mogelijk op deze stoel op te hangen in een van onze hangstoel standaards.Wij leveren onze LazyRezt hangstoelen inclusief kussens voor extra comfort en een luxe uitstraling in uw interieur of exterieur.

Een hangstoel uit El Salvador in een XL maat die gemaakt is van katoen. Deze hangstoel in de kleur Mandarine komt met twee bijpassende kussens in de maten 60x60 cm. Deze prachtige stoel zit uitermate comfortabel en kan worden opgehangen aan plafond in huis of buiten aan een tak van een boom of pergola. Ook is het mogelijk op deze stoel op te hangen in een van onze hangstoel standaards. Wij hebben de hangstoelen LazyRezt altijd in veel kleuren combinaties op voorraad. Wilt u eerst deze stoel uitproberen? Dat kan in onze hangmattenwinkel in Aalsmeer.

  • Maat stof: 175 cm x 120 cm
  • lengte spreidstok: 110 cm
  • Minimale ophanghoogte: 210 cm
  • Inclusief 2 kussen (60 cm x 60 cm)
  • Materiaal: Katoen
  • Maximaal draagvermogen: 130 kg
Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Hangstoel LazyRezt XL Mandarine . COMPLETE SET
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top