We use cookies to give you the best shopping experience. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Find out more in our Learn more. Click here to accept cookies.
Op Vooraad

Mexicaanse hangmat Matrimonial Color

€ 79,00
Twee persoon hangmat uit Mexico in kleurrijk design gemaakt op traditionele wijzen zoals de Maya indianen dat vroeger deden. Deze hangmatten hebben allemaal een prachtig en uniek design. Laat u verrassen door een van deze prachtige hangmatten. Mexicaanse hangmatten zijn zeer flexibel en daardoor ook zeer comfortabel.
Hangmat uit mexico in een twee persoons maat. Deze kleurrijke hangmatten zijn met de hand gemaak op een traditionele manier zoals de Maya indianen dat vroeger al deden. Deze kleurrijke hangmatten zijn in de maat Matrimonial die in Mexico bekend staat als een ruime hangmat waar je ook met ze tweeën in kan liggen. De minimale ophangafstand van de hangmat is 350cm bij een ophanghoogte van 170 cm. Deze hangmatten komen allemaal in verschillende kleurrijke designs en u kunt uzelf laten verrassen met een prachtige kleuren combinatie maar u kunt natuurlijk ook langs komen in onze hangmattenwinkel in Aalsmeer om er eentje uit te kiezen. Bij al de Mexicaanse hangmatten, moet men oppassen niet aan één van de draden te blijven haken en ze dan bij het opstaan stuk te trekken. Opletten als men sieraden draagt of een riem of knoopjes die kunnen blijven haken. Om breuk te voorkomen, kan men beter één van onze Mexico Especial hangmatten aanschaffen. Die hebben een dikkere draad, die veel minder snel breekt. Voor mensen met ervaring met dit type hangmat zijn ook de standaard Mexico hangmatten geschikt. Let wel op, dat de draden aan de uiteinden niet verward geraken. Zorg dat de draden dan zo snel mogelijk weer op orde worden gebracht
Meer informatie
Maat Large - Tweepersoons
Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Mexicaanse hangmat Matrimonial Color
To Top