We use cookies to give you the best shopping experience. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Find out more in our Learn more. Click here to accept cookies.
Op Vooraad

Hangstoel NewLine XL Roze Complete Set

Special Price € 109,00 Regular Price € 139,00
Prachtige hangstoel in de kleur hot pink! Deze stoel is gemaakt van een top kwaliteit katoen, belastbaar to 140 kg en in de zeer comfortabele XL maat. Deze stoel komt compleet met 110cm brede spreidstok. Inclusief 2 bijpassende KUSSENSLOPEN en 2 KUSSENS in de maat 60 x 60cm. Let op handige zakje aan de binnenkant van de stoel.

Een roze hangstoel gemaakt van een top kwaliteit katoen. De Braziliaanse NewLine hangstoelen zijn extra dik geweven daardoor heel sterk en wij geven dan ook 3 jaar garantie op breuk. De hangmat stoel NewLine is belastbaar tot 140 kg. De stoel wordt geleverd met een bamboe spreidstok. U kunt met een van onze accessoires de schommelstoel roze ophangen aan plafond of balk. Het is ook mogelijk om er een hangstoelstandaard bij te bestellen. De stoel wordt geleverd met 2 roze KUSSENSLOPEN en 2 KUSSENS in de maat 60 x 60 cm. De maat van het doek van deze XL hangstoel is 165 x 115cm (LxB)

NewLine specificaties

 

Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Hangstoel NewLine XL Roze Complete Set
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top