We use cookies to give you the best shopping experience. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Find out more in our Learn more. Click here to accept cookies.
Op Vooraad

Tiburon Hangmat XL grijs Macrame

Special Price € 139,00 Regular Price € 169,00
Hangmat van Maranon is met veel zorg vervaardigd van de beste kwaliteit katoen in onze hangmatten fabriek in Brazilië. Deze XL hangmat in de kleur grijs is geschikt voor lange mensen of meerderen personen. De Marañon XL hangmatten zijn enorm sterke tweepersoons hangmatten. met een hoog draagvermogen. Deze met macrame afgewerkte hangmatten geven een perfecte spreiding voor een comfortabele lighouding..Net als al onze met macrame afgewerkte hangmatten 5 jaar garantie tegen breuk ( bij juist gebruik)
Hangmat Tiburon grijs is elegant en groot. U kunt deze hangmat belasten tot 300 kg en is te gebruiken tussen muren, bomen, plafond of in een van onze hangmat standaards. Deze premium hangmat is door Marañon geproduceerd in Brazilië en is gemaakt van de beste kwaliteit katoen. De tiburon is makkelijk te wassen in de wasmachine.

hangmat XL brazilie specificaties

Meer informatie
Maat XL - Familie hangmat
Schrijf hier uw beoordeling
Uw beoordeling:Tiburon Hangmat XL grijs Macrame
U bent misschien ook geinteresseerd in deze producten!
To Top